Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΒΔΟΜΆΔΑ ΣΤΗ ΛΊΜΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΆΝΤΙΑΣ 2016

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΒΔΟΜΆΔΑ ΣΤΗ ΛΊΜΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΆΝΤΙΑΣ 2016

19. – 22. Μαΐου 2016 / 78462 Κωνστάντια, Ομοσπονδιακό κράτος Baden-Wurttemberg, Γερμανία.

Η διεθνής εβδομάδα στη λίμνη της Κωνσταντίας είναι ένα φεστιβάλ θαλάσσιων σπορ και προβλήτας,με αγώνες ιστιοπλοΐας, όπου κλασικά ιστιοπλοϊκά σκάφη συναντούν τα σύγχρονα, συναντήσεις γιοτ με κλασικά γιοτ, διεθνείς αγώνες κωπηλασίας, διαγωνισμούς waterski και παραστάσεις, συναντήσεις oldtimer και ατμόπλοιων , εκθέσεις στην ξηρά και στο λιμάνι: έκθεση θαλάσσιων σπορ, έκθεση ναυτικού σαλονιού μέσα στο νερό , έκθεση καινοτομίας, ναυτιλιακή αγορά και έκθεση σκαφών.

Από τις 19 έως τις 22 Μαΐου,  2016, περίπου 1,000 συμμετέχοντες έρχονται από την Γερμανία και το εξωτερικό για ένα από τα αρχαιότερα θαλάσσια αθλητικά γεγονότα της Ευρώπης. Απολαύστε τη διεθνή ατμόσφαιρα στην παλιά πόλη του λιμανιού της Κωνσταντίας.

Θαυμάσια κλασικά γιοτ από ξύλο μαόνι, σύγχρονα καταμαράν υψηλής ταχύτητας και κομψές βάρκες. Ακολουθήστε ζωντανά την φιλοξενία των αγώνων στον μεγάλο κόλπο μεταξύ της Γερμανίας και της Ελβετίας.

Κρατήστε την ημερομηνία και απολαύστε τη συμμετοχή σας στην Διεθνή Εβδομάδα , γεμάτη με θαλάσσια σπορ και φεστιβάλ στο λιμάνι της Κωνστάντιας!!

Share