METSTRADE SHOW AMSTERDAM 2019

METSTRADE SHOW AMSTERDAM 2019

Η έκθεση METS Marine Equipment Trade θα πραγματοποιηθεί σε 3 ημέρες από την Τρίτη 19 Νοεμβρίου μέχρι την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 στο RAI AMSTERDAM της Ολλανδίας.

Το METS – Marine Trade Show – είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση παγκοσμίως για σκάφη και θαλάσσιο εξοπλισμό. Η επίσκεψη σε αυτή την έκθεση είναι ένα “must” για τους επαγγελματίες του κλάδου. Από την ιστιοπλοΐα μέχρι τον ρουχικό εξοπλισμό , όλα εδώ προσφέρονται. Το ιδανικό μέρος για νέες επιχειρηματικές συμφωνίες αλλά και διατήρηση επαφών με παλιότερες.
Η έκθεση στο METSTRADE Show σας φέρνει ακριβώς στην καρδιά της βιομηχανίας. Με εξαιρετικές ευκαιρίες δικτύωσης, ένα ευρύ φάσμα καινοτομιών που παρουσιάστηκαν και βρίσκονται στο Άμστερνταμ,μια από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου, αυτή η παράσταση βρίσκετε όπου κάνετε επιχειρήσεις με τη ναυτιλιακή βιομηχανία αναψυχής.

Κατηγορίες προϊόντων: αξεσουάρ για σκάφη, ηλεκτρονικά σκάφη, εξοπλισμός σκάφους, ασφάλειες, ρυμουλκούμενα σκάφη, σκάφη, ρούχα, καλύμματα, εξοπλισμός επικοινωνίας, πλοήγηση, χρώματα, εξοπλισμός ασφαλείας, εξαρτήματα πλοίων, έπιπλα πλοίων, …

Βιομηχανικοί τομείς: Σκάφος, Θαλάσσια αθλήματα, …

Εκθέσεις αυτών των τομέων: Εκθέσεις σκαφών, εμπορικές εκθέσεις για θαλάσσια σπορ, …

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Share