ΠΟΣΕΙΔΏΝΙΑ 2016 Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΈΚΘΕΣΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

ΠΟΣΕΙΔΏΝΙΑ 2016 Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΈΚΘΕΣΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

6 – 10 Ιουνίου , 2016 / Metropolitan Expo , δίπλα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Τα Ποσειδώνια είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας.Κάθε δύο χρόνια, είναι το ουσιαστικό μέρος για σοβαρή επιχείρηση στη μεγαλύτερη συγκέντρωση στο ημερολόγιο της ναυτιλίας.

Τα Ποσειδώνια παρέχουν άμεση πρόσβαση στην ελληνική ναυτιλία και οι ιδιοκτήτες του μεγαλύτερου στόλου υπό τον έλεγχο της οποιασδήποτε εθνικής ομάδας, κυριαρχούν στο βιβλίο παραγγελιών νεότευκτων πλοίων και της S & P αγοράς.

Μόνο στα Ποσειδώνια οι Έλληνες ιδιοκτήτες μαζεύονται για να κάνουν πρόσωπο με πρόσωπο “business” μεγάλης κλίμακας.
Αλλά τα Ποσειδώνια είναι κάτι περισσότερο από μια έκθεση!
 
Η Ποσειδώνια εβδομάδα περιλαμβάνει επίσης προγράμματα εκτεταμένων συνδιασκέψεων, σεμιναρίων και τεχνικών εργαστηρίων .Το δημοφιλές πρόγραμμα του 2014 με τις κύριες συνεδριακές ενότητες ,και τα εστιασμένα εργαστήρια και σεμινάρια , θα αναπτυχθούν περαιτέρω στα Ποσειδώνια 2016.
Υπό την προεδρία των ηγετών της βιομηχανίας, θα υπάρξει ζωντανή συζήτηση και διάλογος σε θέματα, προκλήσεις και ευκαιρίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος.
Τα Ποσειδώνια 2016 θα φιλοξενήσει και πάλι το φόρουμ Tradewinds Shipowners  στην αίθουσα συνεδριάσεων των Ποσειδωνίων, την Τρίτη 7 Ιουνίου.
Η διασκεδαστική πλευρά της Ποσειδώνιας Εβδομάδας: Τα Ποσειδώνια Παιχνίδια
Ένα εξαιρετικά δημοφιλές μέρος της επιχείρησης Ποσειδώνια,είναι τα παιχνίδια με έκκληση προς την ανταγωνιστική φύση των επαγγελματιών της ναυτιλίας, αλλά και με πνεύμα ευγενούς άμιλλας. Το πρόγραμμα Ποσειδώνια παιχνίδια περιλαμβάνει το συναρπαστικό αγώνα Ποσειδώνια Cup yacht ,το εξαιρετικά δημοφιλές πέντε επί πέντε Ποσειδώνια Shipsoccer τουρνουά,το Ποσειδώνια  τουρνουά γκολφ  και η νέα προσθήκη στο πρόγραμμα Ποσειδώνια, το Ποσειδώνιο Running Event.
Επισκεφθείτε τα Ποσειδώνια 2016, το αναπόσπαστο κομμάτι της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας !! Περισσότερο από μια έκθεση !!
Share