METSTRADE SHOW AMSTERDAM 2017

METSTRADE SHOW AMSTERDAM 2017

 

Η έκθεση METS Marine Equipment Trade θα πραγματοποιηθεί σε 3 ημέρες από την Τρίτη 14 Νοεμβρίου μέχρι την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017 στο RAI AMSTERDAM της Ολλανδίας.

Το METS – Marine Trade Show – είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση παγκοσμίως για σκάφη και θαλάσσιο εξοπλισμό. Η επίσκεψη σε αυτή την έκθεση είναι ένα “must” για τους επαγγελματίες του κλάδου. Από την ιστιοπλοΐα μέχρι τον ρουχικό εξοπλισμό , όλα εδώ προσφέρονται. Το ιδανικό μέρος για νέες επιχειρηματικές συμφωνίες αλλά και διατήρηση επαφών με παλιότερες.
Η έκθεση στο METSTRADE Show σας φέρνει ακριβώς στην καρδιά της βιομηχανίας. Με εξαιρετικές ευκαιρίες δικτύωσης, ένα ευρύ φάσμα καινοτομιών που παρουσιάστηκαν και βρίσκονται στο Άμστερνταμ,μια από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου, αυτή η παράσταση βρίσκετε όπου κάνετε επιχειρήσεις με τη ναυτιλιακή βιομηχανία αναψυχής.

Σε γενικές γραμμές, οι διοργανωτές καλωσόρισαν στις 3 ημέρες της έκθεσης, από τις 18 Νοεμβρίου έως τις 20 Νοεμβρίου 2014, περίπου 1345 εκθέτες από 40 χώρες στο METS Marine Equipment Trade Show στο Άμστερνταμ.

Κατηγορίες προϊόντων: αξεσουάρ για σκάφη, ηλεκτρονικά σκάφη, εξοπλισμός σκάφους, ασφάλειες, ρυμουλκούμενα σκάφη, σκάφη, ρούχα, καλύμματα, εξοπλισμός επικοινωνίας, πλοήγηση, χρώματα, εξοπλισμός ασφαλείας, εξαρτήματα πλοίων, έπιπλα πλοίων, …

Βιομηχανικοί τομείς: Σκάφος, Θαλάσσια αθλήματα, …

Εκθέσεις αυτών των τομέων: Εκθέσεις σκαφών, εμπορικές εκθέσεις για θαλάσσια σπορ, …

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Share