CANNES YACHTING FESTIVAL 2017

CANNES YACHTING FESTIVAL 2017

12 – 17 Σεπτεμβρίου  , 2017 / Cannes Vieux Port and Port Pierre Canto, Κάννες, Γαλλία.

Το Cannes Yachting Festival γιορτάζει την 40ή επέτειό του!

Ώρες λειτουργίας:
Κάθε μέρα από 10 π.μ.  έως 7 μ.μ.
Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 10 μ.μ.
Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 6 μ.μ.

Από το 1977, το Cannes Yachting Festival πραγματοποιείται κάθε Σεπτέμβριο σε ένα κομψό, πολυτελές περιβάλλον στον καταγάλανο κόλπο των Καννών.

Με περισσότερα από 550 σκάφη σε έκθεση εντός και εκτός θαλάσσης και πάνω από 100 παγκόσμιες πρωτοεμφανιζόμενες εκδόσεις,  οι τρεις εξαιρετικές τοποθεσίες της Γαλλικής Ριβιέρας: η «Vieux Port», το «Port Pierre Canto» και οι «Palais des Festivals», που βρίσκονται στα δύο άκρα της διάσημης Croisette στις Κάννες, είναι οι καταλληλότερες για τη φιλοξενία της Ευρώπης και οδηγούν στο θαλάσσιο Ναυτικό Σαλόνι των Καννών.

Πρώτη συνάντηση της σεζόν, το Cannes Yachting Festival show φέρνει σε επαφή τους βασικούς παίκτες στην ναυσιπλοΐα αναψυχής και στη διεθνή πολυτελή ιστιοπλοΐα αναψυχής, είτε πρόκειται για τους εκθέτες αναδεικνύοντας τα νέα σκάφη, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες τους  είτε  για τους επισκέπτες – ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής ή μελλοντικούς αγοραστές – ενθουσιώδεις και πρόθυμοι να επωφεληθούν από τη μοναδική ευκαιρία που προσφέρεται από αυτήν την έκθεση!

Κατά μήκος των αποβαθρών και προβλητών, ο καλά ενημερωμένος επισκέπτης της έκθεσης θα ανακαλύψει με ενθουσιασμό, σε μια μοναδική ατμόσφαιρα, τα καλύτερα σκάφη που προσφέρονται σήμερα από τα ναυπηγεία όλου του κόσμου, τους πλωτούς πολύτιμους λίθους που  συγκεντρώνονται σε μια ενιαία βιτρίνα. Οι λάτρεις του yachting από κάθε ήπειρο θα εκτιμήσουν τη μαγική ατμόσφαιρα ενός πραγματικού water show.

Ζήστε την εμπειρία στην μεγαλύτερη Ναυτική έκθεση της Μεσογείου!

Περισσότερες πληροφορίες : CLICK HERE

Share